< tilbage 06-04-2022 - 18:39

Pudel hvalpe forårskuld 2022

Alba fik hvalpe i søndags d. 3. april - et dejligt kuld på 4.

Vores planer for søndagen var at lægge spor sammen med vores gravhunde venner, og vi skulle lægge sporene her hos os. Peter ville lægge spor i skov og på marken, og vi skulle hygge os med kaffe, rundstykker og kage.

Men, nej, Alba havde andre planer for vores søndag. Lørdag aften blev Alba sat ind i den fine hvalpegård i den store stue, og hele natten kunne vi høre Alba kradse, puste og mase rundt. Så hurtigt op søndag morgen og sende aflysnings sms og mails afsted.

Efter frokosttid kom så den første hvalp. En fin hanhvalp. Alba føder fantastisk flot, et par pressevéer og hvalpen er helt ude.

En rolig og flot fødende Alba, og som samtidigt passer på de hvalpe, der allerede er født, desuden er der mælk til dem med det samme. Alba er alt hvad en opdrætter kan ønske sig af en dygtig hundemor!

Efter den første hvalp, hanhvalpen, kom der tre tævehvalpe! et fint kuld og ganske ensartede i vægten, den sidste tævehvalp var dog lidt større end de andre. Alle hvalpe ser prima ud med tykke, flotte pelse, livskraftige, lige som de skal være.

Og der er fuldkommen ro i hos hvalpene, ikke en lyd. Hvilken en fantastisk Alba hundemor, som også spiser og drikker som hun skal.

Flere informationer om hvalpekuldet ses under kuld B - 2022.

<